Stang ut for damelaget

Postet av Gloppen Handballklubb den 31. Jan 2016

I dag var Årstad 2 på vitjing i Trivselshallen for å møte damene frå Gloppen. Laga ligg relativt jamnt ann på tabellen, med GHK litt forran.

Kampen i dag starta svakt, og GHK var bak 1-4 etter 10 minutt. Då tok lagleiar Kjell Aske timeout. Det såg ut til å hjelpe. Etter 15 minutt var laga likt på 4-4. Resten av omgangen følgde laga kvarandre tett og til pause var stillinga 11-11.

Den andre omgangen starta godt, med GHK i leiinga med eitt og to mål, men Årstad 2 tok dei att og reiste etter kvart i frå med eit par mål. Sigeren var lenge innan rekkevidde, men damene våre måtte til slutt sjå seg slått med tala 22-27.

Positivt i dagens kamp var at veteranane Ingrid Gimmestad og Hege Roth-Andenæs var tilbake i GHK-drakta. I tillegg varta dei to keeperane våre opp med fleire gode redningar. Torill Henden Gaasø vart kåra til GHK sin beste spelar. Ho spela godt både i forsvar og i angrep og skåra sju mål.

Diverre vart det alt for mange bomskot til å kunne vinne poeng i dagens kamp. Siktet var ikkje heilt finstilt frå starten og sjølv om det vert 22 mål til slutt, hadde GHK nok av sjansar til å sette fleire ballar i nettet. Vi håpar, og trur, at damene nullstiller seg raskt og er klare til kamp att snart. Dei får no ein god treningsperiode før neste kamp og kjem nok sterkare tilbake.

Desse var med i dag: Siri Nikoline Oppheim, Birthe Una Liseth, Heidi Sægrov (3), Ingvild Slagstad (5), Ingrid Gimmestad (1), Hege Roth-Andenæs, Irene Slagstad (5), Lea Glomnes, Rebekka Vereide Koken, Ingeborg Aasebø (1), Torill Henden Gaasø (7), Malin Isane Førde, Marte Sunde Hjelle.