Sesongavslutning for damelaget i 3.divisjon

Postet av Gloppen Handballklubb den 3. Apr 2014

Komande helg skal vårt gode damelag i 3.div avslutte sesongen med 2 heimekampar i Trivselshallen.  På lørdag møter dei det suverene leiarlaget Fyllingen 2, medan dei søndag er vertskap for Os 2.

Alle desse tre er klare for kamp, Elise, Amanda og Ragnhild

Årets 3.divisjon er enno ein svært open og uavklara divisjon i høve opp- og nedrykk.  Det er heilt avhengig av opp- og nedrykk i 1. og 2. divisjon.  GHK kan enno klare opprykk, dei kan hamne midt på tabellen, og dei kan i ytterste fall måtte spele kvallik om å halde plassen i 3.divisjon.  På lørdag møter ein altso Fyllingen 2.  Eit lag som enno ikkje har avgjeve poeng i årets serie.  I utgongspunktet ei svært vanskeleg oppgåve.  Det som gjev ein liten grunn til optimisme, er at GHK stiller med sitt beste mannskap, og har trena godt i det siste.  Dessutan vann ein over NHHI i siste heimekamp, og synte mykje bra spel der.

Søndagens kamp mot Os 2 bør vere ei overkomeleg oppgåve, og kanskje ein nøkkelkamp for å unngå å måtte spele kvalifisering.  Her trur vi Irene Slagstad & co vil gje publikum og seg sjølve ei feiande flott avslutning på ein lang sesong.  Fest setebelta, folkens:)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline