Endeleg!

Postet av Gloppen Handballklubb den 29. Mar 2014

Etter ein sesong med mykje "stang ut" var det knytt stor spenning til om jentelaget kunne hevde seg mot Jotun/Årdalstangen, som ligg på 3. plass på tabellen. Men i dag hadde jentene bestemt seg. Dei ville vinne. På underhaldande vis. Dei starta kampen med stor intensitet og særleg forsvarsspelet satt betre enn nokon gong, noko som gav ei 9-6 leiing til pause.  2. omgang starta like godt som den fyrste, med eit imponerande forsvarsspel, støtta av godt keeperspel av Kari-Anne som varta opp med fleire gode redningar. I midten av omgangen dabba det litt av, og etter nokre utvisingar og slurving i passningsspelet var Jotun/Årdalstangen oppe i leiinga for fyrste gong på stillinga 12-13, 5. minutt før slutt.

Men jentene gav ikkje opp, Frøydis kriga til seg ballen og sentra til Dina som skåra sikkert. Når sluttsignalet gjekk stod det 14-13 på tavla og jubelen var stor blandt spelarar, trenarar og dei frammøtte. Ei flott avslutting på sesongen, og eit godt bevis på at det gror godt på jentesida i GHK. Dette lovar godt for neste sesong!

Desse var med i dag: Kari-Anne Sørland, Eli Kristin Arnestad, Siri Henden (3 mål), Silje Iren Hole Hervik, Solgunn Reed Lote (5), Malene Berle Naustdal, Frøydis Seime Øygard (2), Susann Solheim Gjerløv (2), Sofie Hole, Julie Varpe, Dina Rygg Eide (2), Ariane Arnestad.