Uavgjort mellom GHK og BSI

Postet av Gloppen Handballklubb den 1. Mar 2014

Det vart til slutt uavgjort 34-34 i dagens 3.div kamp i Firdahallen mellom GHK og BSI. I ein velspela og spanande kamp, var det heimelaget GHK som leia ved pause på stillinga 21-17.  Kampens toppskårar og heimelaget sin beste spelar, vart Ørjan Sundal med 11 mål.

Toppskårar og dagens spelar, Ørjan Sundal

Det var eit heiltent og topp motivert GHK mannskap som gjekk på bana i dag.  Dei ville hevne eit 8 måls tap i motsett kamp i Bergen.  Og GHK gjekk i føringa frå start.  Gjennom heile første omgong låg dei mellom to og fem mål føre BSI. Godt forsvarsspel og høgt tempo i angrep resulterte i ei firemåls leiing til pause.  Med høgt tempo i angrep, fekk kantspelarane godt med arbeidsrom, og Sander Nesdal "trikka" inn fleire mål i denne perioden.  Også Vegard Sælen traff bra i denne omgongen.  Når så Ørjan set alle straffer, og i tillegg skårar fleire frå strek, såg det bra ut for andre omgong.

Den starta som første avslutta.  GHK med føringa.  Utover i omgongen kom BSI inn att i kampen med fleire flotte kontringar etter at GHK i ein periode starta med "gamle synder".  Det verka som GHK gutane ville lukke kampen for godt, og dei starta med altfor tidlege avslutningar som enten gjekk over eller utanfor.  På stillinga 33-34 eit halvminutt før slutt, var BSI i føringa for første og einaste gong i kampen.  Men ei avslutning frå strek ved Preben Indrebø, redda eit poeng for GHK.  Ein lokal jury kåra Ørjan Sundal til dagens GHK spelar.

Alt i alt ein god kamp av GHK gutane, mot eit godt BSI lag med den "gamle" GHK spelaren Nicolay Mundal som ein sentral spelar.

Kampfakta: Daniel HJ Reed, Paul Remi Kvandal, Ørjan Sundal(11), Runar Helland Åmot(4), Vegard Sælen(3), Åsmund Sælen(3), Osmund Vereide(1), Sander Nesdal(5), Mikael Alander(1), Lauritz Bjørnereim(1), Preben Indrebø(3), Andreas Kissner(2).