Tap for K4 mot topplaget

Postet av Gloppen Handballklubb den 4. Feb 2014

GHK sitt damelag i 4.divisjon måtte sjå seg slegne av den suverene serieleiaren Sogndal i kveldens kamp i Trivselshallen.  Sogndal vann til slutt 28-17, etter å ha leia 15-11 til pause.

"peptalk" i pausen

Sjølv om det var leiarlaget i 4.divisjon som var på besøk i kveld, gjekk GHK damene til kampen utan nemneverdig respekt.  Vi såg fleire flotte kombinasjonar og avslutningar, og i første omgong heldt dei nokonlunde fylgje med Sogndal.  Den største skildnaden på laga var nok tempoet og feilprosenten. Her har våre damer enno litt å jobbe med framover, men med litt meir trening på detaljer kan dette laget ta enno nokre steg mot slutten av sesongen.  Sjølv om avstanden vart større utover i kampen, var her mange flotte prestasjonar som lovar godt for damesida i GHK.

Desse var med: Eli Kristin Arnestad, Marte Sunde Hjelle, Anne Kristin Haraldsvik(1), Benedikte Lotsberg, Ingeborg Volle(1), Marie Zachariassen, Ayla Myklebust Seime(4), Natalie Refvik, Amalie Mundal, Frøydis Seime, Ragnhild Ryssdal(8), Lena Fossen(2), Guro Tennefoss(1).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline