Tap mot Stryn for G16

Postet av Gloppen Handballklubb den 31. Jan 2014

Her er dei "FRISK" gutane i eit sjukdomsherja G16-lag

Det vart tap mot serieleiaren i Stryn onsdagskvelden. Med eit redusert lag vart det til slutt 31-24 tap.

Influensaen herjar i bygda og det var så vidt vi klarte å stille lag til kampen i Stryn onsdag. Vår gode målvakt Håvard Husevåg måtte vikariere som utespelar slik at vi hadde ein innbytar. Han var både ving og strek, og laga til og med eit mål. Herleg med positive spelarar som set laget framfor seg sjølv.

Kampen byrja rett så fint for vår del og vi GHK gjekk opp i 5-2 leiing i byrjinga av kampen, og Stryn måtte ta timeout. Dei kom tilbake i kampen og gjekk i føring og leia 16-11 til pause.

Andre omgangen var jamnspelt og Jon Andreas byrja etterkvart å treffe med storeslegga. Før det hadde Sindre og Preben bidrege med mange flotte mål, ilag med Arne Nybø Gangeskar.

Desse tre storskorarane laga tilsaman 22 mål onsdag. Sindre 6, Preben 9, Jon Andreas 6.

Sluttresultatet vart 31-24 til Stryn og det forsvaret vårt som ikkje var godt nok idag. Saknet av Marius i midtforsvaret vart merkbart utover kampen og Stryningane slapp for lett til.

No gjenstår ein kamp mot Florø og ein mot Stryn. Skal vi kapre 2.plassen i serien og få vere med i Regionsluttspelet må nok desse kampane vinnast.

Desse var me: Ole Kristoffer, Havard Husevåg 1, Preben 9, Jon Andreas 6, Sindre 6, Tormod, Bjørnar, Arne 2.