Revenge

Postet av Gloppen Handballklubb den 11. Des 2013

G-20 gik på et 29-19 tab i første kamp mod Stryn tidligere i sesongen. Idag skulle gutta rejse sig.  Kampen begynder bra fremover for begge lag. Stryn prøver med offensivt forsvar men gutta kommer lett til scoring og Stryn trækker sig længere tilbake. Preben Indrebø er tilbake fra skadespause og gør livet surt for Stryn forsvaret. Efter 8 min kommer Preben ud og har scoret 3 mål på det tidspunkt. Runar følger hak i hæl med 2 scoringer. Gloppen leder det meste af 1. omgang, men Stryn bliver ved med at komme tilbage. Mot slutten drar vi fra, ikke mindst fordi Sander er sikker som banken fremover. Til pause er stillingen 18-16 og GHK er på god vej. I andre omgang tager Stryn oss igjen til stillingen 18-18 men så drar GHK fra til 22-18 ikke mindst p.g.a strålende strekspil fra Indrebøen, i tillegg er Rocky on fire. Vi har flere chancer for at komme op på 23-18 men istedet bliver det til bum og teknisk fejl samt tab af overtal 0-2 som gør at Stryn kommer på 22-22 og siden går forbi os. Stryn er foran 24-26 men så tager vi alle sammen ansvar, især Vegard Sælen. Udligningen til 26-26 fra Hans Sande er fuld af vilje. Vi ser os ikke tilbake men øker til 30-28 og 34-30 til slut. Dette var bedst tænkelige opladning til GHK-Sotra i Firdahallen lørdag 14/12 kl 16.45. Velmødt.
P.S Preben Indrebø er man of the match med Runar Åmot på andrepladsen. Vegard Sælen er stalltips til man of the match lørdag hvis han fortsetter der han slapp de sidste 6 minutter.  Vi sees i Firdahallen til god underholdning!