Damelaget knuste Stord 2

Postet av Gloppen Handballklubb den 2. Nov 2013

I ettermiddagens kamp i gode gamle Firdahallen, hadde GHK damene full kontroll på kampen mot Stord 2 frå første minutt.  Dei gav seg ikkje før lystavla synte 42-15. Til pause var stillinga 21-7.

3 svært sentrale spelarar i dagens kamp. Elise (9 mål), Amanda (10 mål og dagens spelar) og Ragnhild Ryssdal (kampens toppskårar med 12 mål)

Etter forrige helgs litt "unødvendige" uavgjorte kamp mot Stryn, var det eit heiltent heimelag som i dagens kamp ville syne at dei kan spele glitrande handball over 2x30 minutt.  Og det gjorde dei til gangs.  Før kampen måtte førstekeeper Rita Monteiro "ta telling" då ho fekk kjeven ut av ledd under oppvarming.  Men Benedikte Gåsemyr kom inn og spela ein kjempekamp bakerst.  Godt for eit lag å ha to gode keepera!  Frå første minutt var jentene våre "på hugget", og det var aldri tvil om kven som var det beste laget.  Jentene var gode bakover i forsvar, og i angrep var det duka for skåringsshow av fleire spelarar. Ingunn R Hansen er alltid ein sentral spelar og noterte seg for 6 mål i kampen. Stortalentet Ragnhild Ryssdal fekk endeleg synt kva som bur i ho, og banka heile 12 baller i nota bak Stord sin keeper.  Ho vart med det kampens toppskårar.  Elise Heien Hansen var også i skåringshumør i dag, og hadde heile 10 mål i kampen. Med sin fart og kjappe finter, er ho ein trussel for eit kvart lag.  Så må vi også trekke fram dagens spelar på heimelaget.  Amanda Veiteberg er ei jente med eit stort handballtalent, og i dagens kamp fekk ho synt det fram for alvor. Med sin frykta skotarm, banka ho 10 mål i nettet og var god kampen gjennom.  Når det er sagt, må vi og legge til at i dagens kamp synte heile laget stor speleglede og var gode.

Desse var med: Benedikte Gåsemyr, Elise H Hansen(9), Ingunn R Hansen(6), Torill H Gaasø(1), Ragnhild Ryssdal(12), Elisabeth Hansen(1), Irene Slagstad(1), Amalie E Mundal(1), Guro Tennefoss, Lena Fossen(1), Malin Eikenes, Amanda Veiteberg(10), Eirhild B Alme. Rita Monteiro.