Fortsettelse på Thon cup med g18

Postet av Gloppen Handballklubb den 7. Sep 2013

Idag spiller vi mod Kjøkkelvik og Sotra, 2 lag vi kjenner godt fra før. Etter fin frukost der tre stk var lovlig seint ute bar det avsted mot Sotra arena. 

Først ute er Kjøkkelvik. Det første kvarteret spiller vi fantastisk god handball og leder 7-4. Alle er fullstendig på hugget og alt sitter. Så har vi litt stang ut og trener og spillere mister litt fokus. Det er ikke mer der skal til på dette nivå, og lige plutselig står 7-8. Kjøkkelvik siger fra og vi fighter for å holde oss inne i kampen. Til pause står det 11-16 til Kjøkkelvik. Vi spiller en fornuftig 2.omg, men står for dårlig i forsvar til å kunne vere med. Sluttresultatet blir 19-26.
Målscorere: osmund 2, Vegard 3, Åsmund 1, Mikael 1, Magnus André 1, Ørjan 5, Håvard 3, Runar 1, Lauritz 1.

I annen kamp møter vi Sotra, der vi har en revansje tilgode frå forrige helg. Sotra kjem best frå start, men gutane bevarer trua, etter å ha ligget under heile første omgang, går vi til pause med 10-10. Etter pausen tek Gloppen styringa og vinner dei fyrste 5 minutta 3-0 og held denne utover i omgongen. Sotra vinn tilbake ledelsen  etter 23 minutts spel 18-17. Den nye Moritsgård utliknar til 18-18 frå vingen. Vi har sjansen for å få begge poeng, men mangler rutine i sluttminuttene. Dette er ein glimrande måte å få trent på jamne kampar. Med Vegard og Osmund på benken for å skåne benene er dette godt gået. Dagens uheldigste er Nikolai Eikås med brudd i høyre pekefinger.
Målscorere: Lauritz 2, Åsmund 1, Mikael 1, Magnus André 1, Ørjan 6, Runar 4, Kissner 4.

Vi ser frem til Fjellhamar og Fyllingen i morgen! 
Vi gratulerer GFIL med super medaljefangst til UM! 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline