GHK mot nye høgder

Postet av Gloppen Handballklubb den 6. Sep 2013

Denne helga er første skikkelige prøve for g-18 gutta til gloppen. På programmet står 5 kamper mod Drammen HK, Fjellhammer, Fyllingen, Kjøkkelvik og Sotra. Første kamp mod Drammen HK fredag aften kl 20.00. Gutta er lidt tafatte fra begynnelsen og Drammen får skyde fritt og kommer lett til mål. Vi kommer også overraskende lett til scoringer i modsat ende. Efter 5 min er stillingen 3-3 og treneren er den eneste som tror på mulighet for siger. Drammen drar fra flere ganger, men Gloppen kommer tilbage i kampen selvom laget mangler de siste 10%. Siste gang vi har skikkelig kontakt er ved 9-7 efter 18 min. De sidste minutter mister vi koncentrationen og Drammen går ifra til 14-9.
I pausen får vi opp gutsen og får avtalene til at sidde bedre. Det er et helt andet lag der kommer på banen. I forsvaret får Drammen bank dersom de prøver at krysse 9 meteren. Efter 7 minutter er stillingen 15-14 og Drammen tager time out. Det er Gloppen som har trua og Drammen som skjelver. Lagene knives og ingen får avstand til motstandern. 2 minutter før slutt drar Drammen fra til 21-19 og nogen ville have set mørkt på det. Gloppen sine gutar ville det anderledes to perfekte angrep med 100% sjanse gør at slut sifre bliver 21-21 og vi kan fejre et point mod et af Norges beste klubber.
I aften nevnes ingen enkeltspillere, for det var en lagsiger...alle var gode.