Stigende formkurve på Bergenshelg

Postet av Gloppen Handballklubb den 1. Sep 2013

Det yngste GHK lag på længe drog sørover for at teste formen. Laget består af 2 seniorspillere og 10 G-18 og 2 G-16. Mye talent, lite rutine samt 2 Førdianere, som ikke har været med tidligere,  det er en uforudsigbar cocktail.

I første kamp møder vi Bjørnar som rykker ned fra 1. div i fjor. De har høgre balltempo og mere trykk end vi er vandt til. Vi er rimelig med i begyndelsen av kampen takket være Lauritz og Vegard som begge scorer 5 mål. Efter 15 min ville vi have været nede med 3 mål dersom vi havde scoret på vores rush. Indenfor 1 minutt blir både Hans Sande og Erlend Ulvestad skadet. Hans fikk kutt over øjet og Erlend blev trakket på. Treneren er optaget med og standse blødning og laget går helt svart. Vi taber de sidste 15 min 11-1 og går til pause med chokcifre 22-6. I pausen får vi rettet opp på aftalerne og gutsen. Andre omgang kommer et langt bedre GHK lag på banen som spiller periodevis meget flott håndball. Vi taber andre omgang 12-15, men fik rejst kjerringa. Ørjan og Åmot var gode i andre omgang og noteres for 3 scoringer hver. Begge keepere var gode, Paulen især efter at have fået ballen i trynet.

Sotra venter kl 17.30 og gutterne starter meget bra og leder de første 10 minutter af kampen. Os er flyvende efter nærbesvimelses tilfælde under bjørnar kampen. I forsvaret bryder han rytmen i Sotra spillet. I angreb scorer han3 mål og sætter spillet op på en fremdragende måde. Efter 10 minutt kommer GHK spøgelset forbi en tur og 5-4 GHK ledelse bliver til 9-6 for Sotra. Gutterne kommer flott igen til sidst og går til pause med 12-8. I andre omgang slipper vi op for krefter og mærker godt at Hans og Erlend sidder ude med skade. Sotra som ikke havde spillet tidligere den dag løber over os. Gode for GHK var Ørjan og Bjørn Magnus med 3 mål, samt Vegard og Laurits med 2 hver.

BHK trak sig i 12 time og vi skulle møde Bjørnar en gang til. Det var vanskeligt at motivere gutta, men Erlend var klar igen og stemningen blev gradvis bedre under oppvarmningen. Kampen går igang og Mikael Alander begynder med trylleshow på midtbakken. 3 no-look-passes til Bjørn Magnus og vi leder 3-1. Efterfølgende skorer han på underhånd og gennembrud. Føringen skifter frem til stillingen 9-9 hvor Bjørnar overtager ledelsen. Vi er helt med frem til 3 minutter før pause da stillingen er 17-14. Vi brænder en 100% som kunne have givet 17-15 istedet bliver det 18-14, pausestillingen er 20-14. Vi spiller et brag af en 1. omgang og holder stand i 27 minutter. Alle spiller bra begge veje og laget har hævet sig mange hakk på 24 timer. 2. omgang bliver envejskjøring, men med gode GHK indslag. Bjørn Magnus fører an med 6 mål på 7 forsøg, Ørjan og Åmot følger efter med 4, Vegard med 3, Alander 2 mens mens Ulv, mini-Moritz og Preben har hver 1. Preben leverer en gjennomsolid indsats og er helgens bedste 97 årgangs spiller. Ørjan og Åmot afslutter med en flyver og nu glæder vi os til næste helg der vi møder spillere på samme alder fra Drammen, Fjeldhammer, Fyllingen, Kjøkkelvik og Sotra.