Slut på den vonde sirkel

Postet av Gloppen Handballklubb den 14. Mar 2013

GHK herrene rejser til Stryn med 3 tab på stribe og skulle rejse kjerringa i lokal oppgjøret. Vi har tidligere hatt mange tette kamper med fjordingane og trener var spendt om den dårlige steam kunne afsluttes.

Gloppem kommer foran 1-0 og står brukbart bakover. Stryn scorer ikke de første angreb og GHK har mulighed for at øke føringen. Mange tekniske fejl gør at Stryn kommer på tavlen og siden fører 4-2 og 6-4. Ved denne stilling tager GHK time out og får forsvaret på plads. Stryn scorer ikke de følgende 10 minutter og vi kommer foran 7-6. Vi laver færre fejl men er nu gået over til at skyde på stængerne istedet for i målet. Moritz og Gåsemyr går foran og hamrer bolden gange flere på træverket fra gode positioner. Osmund Vereide viser vilje i denne kampen med flott spil bakover og sikkerhed fremme. Edvin er sikkerheden selv fra 7 m og Gloppen glider fra til 10-8 og siden 12-9 til pause.

Både dommere og Stryn skal have skryt for bra prestationer på banen. I andre omgang trækker vi fra og øker ledelsen til 15-10. Moritz glider flott igennem forsvaret til Stryn flere gange og Jan Kristoffer viser strekspillerene hvordan en vending skal laves. Vi mangler lige de sidste 5% i skarphed for at score 5-10 mål mere i kampen. Til sidst er det 28-19 på tavlen og trener og spillere glæder sig til sesongafslutning Firdahallen på lørdag.