Mye flot spil men poenga bliver i Bergen

Postet av Gloppen Handballklubb den 3. Feb 2013

Gloppen H3 havde fuld kontrol på Viking2 i heimekampen for 1 måned siden. Med siger ville Ghk og Kjøkkelvik få lidt afstand til de andre toplaga.
Begge lag starter med høj tempo og meget bra håndbold. Viking dækker 3:2:1 og GHK spiller sig til mange gode chancer. Jan Kristoffer starter meget bra på venstre bak og scorer både på gennembrud og fra distance. Runar og Edvin er meget gode også i denne fasen. Efter 10 minutt kommer Alex ind og herjer med Viking forsvaret. Mod slutten af 1. Omgang knuser Edvin ballen på insiden af stolpen og i mål. GHK går til pause med 14-13 ledelse.

Andre omgang starter lidt daft for gutta. Viking står bra bakover og keeperen tager en del pragtredninger op ad hatten. Det fører til rush imod og Viking scoring. Vi får lidt momentum i midten af omgangen men straffebom og manglende scoring på rush gør at Viking drager fra til 23-17. Vi har en god slutspurt men må give tabt 24-22. Mye bra spil men ingen poeng.