Sejerens sødme leger alle sår

Postet av Gloppen Handballklubb den 13. Jan 2013

Efter en meget stærk præstation mod Viking 2 havde gutta mulighed for at 1. Pladsen med 4 point i Bergen. Norrøna var modstander lørdag og ghk står med 4 strake sejre på de sidste 4 opgør. Ghk kommer bra fra start og Vegard Sælen og Runar Gåsemyr var ustoppelige. Road runner havde 4 af 4 og Vegard 2 af 2. Jan kommer ind og springer gennem forsvaret uden nogen særlige vansker. Alt kunne være så godt men så slutter vi med og fighte i forsvaret. Bjørn Helge Risti skyder os i senk fra distancen og Norrøna går fra 7-9 til 13-10 ved pause. Vi kæmper os tilbake og de talrige tilrejsende gløppare havde troen da Morits sætter ind 24-23 på flott gennembrud. Vi kom ikke nærmere og Norøna vinder kampen 28-26.

Dagen efter var 14 revanche lystne karar som mødte op mod BSI. Der var en helt anden tending i laget og forsvaret sat virkelig bra. Ole Martin og Åsmund leverer flotte lob og ghk trekker fra til stillingen 2-5. BSI knapper inn og GHK trekker fra. Ved stillingen 8-11 har vi flere muligheder for at skabe større afstand men tekniske fejl og lidt mangel på rutine gjorde at stillingen var 10-13 til pause. I andre omgang fortsætter gutta med flot spill begge veje. Det ser længe ud til at kampen er uhørt for BSI. Vi leder med 18-23 men så stogger det sig 2 brændte straffe flere tekniske fejl og stillingen er 23-24. BSI nummer 50 skyter frit fra 4 M og Paulen hiver en matchvinder redningen op ad lommen. Edvin banker det 9 ende mål ind for dagen. BSI reducerer til 24-25 og får mulighed for at udligne men Edvin blokker 3 sekunder før slut og gutta slipper jublen løs.