GUTANE TILBAKE PÅ SPORET

Postet av Gloppen Handballklubb den 2. Des 2012

GHK - Førde 26-15 (13-5)

G-16 fekk vist seg frå ei litt betre side i kveld etter at dei har slete litt i starten av sesongen. Førde har eit lag med mange gode spelarar i år, og hadde nok teke mål av seg til å stele poeng i Firdahallen i dag.
Ein fornøgd gjeng etter årsbeste i Firdahallen i dag.

Men våre gutar opna knallsterkt med mål frå begge vingane. Først Jon Andreas som smatt gjennom mellom ving og back og scora sikkert. Deretter var Lauritz frampå med to flotte vingmål og stillinga var 3-0.

Vi scora jamt og trutt gjennom heile omgangen og bakerst stod Andreas Måge som ein levande vegg, bak eit knallsterkt forsvar. Pauseresultatet var sterke 13-5 til GHK.

Det som var gledeleg idag var at vingane våre kom til avslutningar og laga mykje mål.
Mikael tilbake i velkjent driv er ein viktig spelar for laget.

Pausen vart nytta til å halde fokus på konsentrasjon i andre omgang slik at Førde ikkje kom inn igjen i kampen. Det greidde gutane godt og sjølv om Førde hang litt beire med. Vi vann denne omgangen 13-10 og sluttresultatet vart 26-15 til ein fornøgd gjeng.

Styrken vår er at omlag alle på lage scorar i dag. Det er luksusproblem for ein trenar når det omtrent er det same kven som er å bana.

Utan å fornærme nokon må vi utnemne Måge til BB idag. Med slikt keeperspel skal ein kvar få litt å bryne seg på framover.
Tre sentrale spelarar. Hans, Lauritz og Magnus Andre viste mykje fint i dag.
Giganten i forsvar er også byrja å bli ein sikker straffeskyttar. I bakgrunnen seg vi dagens meget gode dommar Einar Eimhjellen.

Desse var med: Måge, Jon Andreas 2, Hans Kristian 1, Erlend 3, Hans 3, Magnus 4, Mikael 4, Kristian 1, Lauritz 4, Sander 4, Sindre