Lokaloppgjer i Firdahallen

Postet av Gloppen Handballklubb den 7. Okt 2012

Lokaloppgør er alltid vanskelige kampe selvom GHK på forhånd var tippet som favoritt til opgjeret. Gutta havde stor lyst til at tage revansje efter tab forrige helg.

Arild Fjellestad Tystad set inn eit av sine fire mål.(foto:Aadne Gloppestad)

Førde er godt med i begyndelsen og det står 2-2 efter 4 minutter. Gutta ønsker at presse op farten og glider fra til 6:3. Førde tager time out og resten af omgangen kan betegnes som 20 minutters natten. Når vi kommer til klare chancer skyder vi ret på keeper og når vi har fintet os helt igennem på 6 meter vil vi spille ballen til en anden fri spiller og taber ballen. Vi spiller 7-7 resten af omgangen og det lovede festhånbold var ikke til at se.

Fra starten af 2. omgangen var det de unge kræfter som viste vejen. Moritzen holder Moritztime med en opvisning af håndbold i høj klasse. Manden skorer både udefra og i gennembrud når han ikke skorer selv er det no look pass til Bjørn Magnus som er sikker som banken. Efter 5 minut er stillingen 17-10 og trenerens blodtryk på vej unnder 200 i overtryk. Efter 10 minut er det 19-12 og det er tid for comeback treneren skifter sig selv ind og starter straks med en fejlpasning og mål bakover. Hege Roth-Andenæs kunne ikke være mere flau på de tidspunkt, men så vender det. Jan og Edvin finder storspillet frem treneren lobber fra spids vinkel og keeperen så ud til at tænke det var sådan de skød på 70 tallet.

Bjørn Magnus Nystad er i storform og skåra 7 hye mål frå strek. (foto:Aadne Gloppestad)

Vi vinder perioden 10-3 og leder 29-15 og kampen er i realiteten over. Sundal og Rocky får samspillet til at fungere på venstresiden og GHK cruiser inn til en fortjent 38-23 sejer. Anden omgang var mindeværdig og første har vi allerede glemt. Tak til de mange som kom i firdahallen. Vi glæder os til storkamp i G18 GHK mod Fyllingen Elite om 14 dage.