God start på sesongen

Postet av Gloppen Handballklubb den 22. Sep 2012

Gloppen møder Kjøkkelvik som er prestasjonsklubb for Mathopen og Vadmyra med ringriven Stig Jøsendal i spissen i sesongopning. Det bliver en tempofyldt og velspilled kamp med Gloppen som fortjent vinner!

Ørjan Sundal åbner ballet med en venstre/høgre finte og et skud der fik det til at løbe kaldt ned over rygger til Kjøkkelvik. I næste angreb fik vi passiv imod oss og Ørjan skød ballen nede i hjørnet uden chance for keeper. Lagene fløges i begyndelsen ikke mindst takket være god keeperspil fra kjøkkelvik. Daniel (the wall) Hj. Reed ville ikke være ringere og rushpasninger af ypperste klasse fører til GHK ledelse 10-6. JC skyder hårdere jo flere spillere han har hængende på ryggen. Kjøkkelvik fighter godt tilbake og kommer på 12-9 men så stenger Hjolmann ”the wall” kassen. Vi vinder de sidste 8 minutter 5-0 og går til pause med 17-9 ledelse.

Andre omgang starter på samme måde som første ed et par mål til hverte af lagene. Nu begynder vi at holde show i dårlige rush afslutninger og kjøkkelviks keepere reder 10 100% på 12 minutter. De er i ryggen på os med 21-18. Trener sætter ind Bjørn”man of the match” Magnus som scorer på 4 af 4. Lidt efter kommer Ørjan og Roadrunner ind på høgre side, Ørjan nulstiller kjøkkelsviks topscorer no 36 og Gåsemyr smetter igennem gang på gang. Vi øker til 25-19 og kampen er reelt lukket. Jarle Rykkje har et landslagsrush med et håndsmodtak i luften men gutta cruiser ind til sikker 32-25 siger.