J-16 spela uavgjort 14-14 mot Dale

Postet av Gloppen Handballklubb den 3. Mar 2012

Lovande start der jentene tok føringa i kampen og leda kampen 3-1 etter 6 minutt.

Flotte handballjenter klare til kamp

I alt for godt fjellver gjekk turen til Dale for å prøve å revansjere tapet med 6 mål på heimebane. Jentene starta bra med skåring etter få sekund av Irene, og etter 6 minutt leda vi 3-1. Forrige kamp mot Dale var det ein spelar som utmerka seg stort  og henne skulle vi passe godt på i dag. Denne jobben greidde dei med glans. Så snart ho var i bevegelse så vart ho stoppa, unntatt 2 gongar. Dale spelte offensivt 5-1. Etter kvart vart det ein del baklengsmål pga feilpasningar og rush. Etter første omgang var stillinga 7-5 til Dale.
Dagens toppskårar Irene, fyrer av sitt frykta stegskudd mot Dalemålet

I andre omgang takla vi betre 5-1 forsvaret deira. Vi vart flinkare å krysse opp bak midtspelaren." Kjell" gjekk som det suste fleire ganger. Totalt fekk vi 3 2-minuttarar og då spela jentene veldig godt. Kjempeflinke sidelengs og skåra i undertal. Veldig godt lagspel. Sluttresultatet vart 14-14. Veldig god dømming av dommar Kurt Midtbø.

Desse spela: Sarah Nordbø, Helene Djupegot, Irene Slagstad (5), Marte Sunde Hjelle (2), Martha Sofie Eide  (2), Ragnhild Ryssdal (2), Anne Kristin Haraldsvik, Amalie Mundal ( 1) og Elisabet Hansen (2)