Gloppen 2 med solid siger mot Førde

Postet av Gloppen Handballklubb den 3. Mar 2012

Det vart klar favorittsiger for 16-åringane mot Førde i Firdahallen i dag, då Gloppen 2 møtte Førde. Dei vann til slutt 30-21.

Sander Nesdal med 3 flotte mål i dagens kamp, alle med "venstrekanona"

Gloppen 2 er litt reduserte for tida med Hans og Kristian ute med langtidsskade og Erlend på Bylagsturnering. Vi måtte defor låne nokre 95-gutar for å kunne stille lag. Det var likevel 96-gutane som måtte dra lasset og det gjorde dei til gangs.

I første omgange spelte dei veldig konsentrert og disiplinert i forsvar og det var vanskeleg for Førde å kome til gode sjangsar. Det som kom tok Olav i målet seg av, og det vart ettekvart ein komfortabel leiing for GHK. Tl pause leia dei 14-7.
God kontroll bakover, iallefall før pause.

Andre omgangen starta bra med mål av Mikael, Lauritz og Kleppe, men Førde hadde bestemt seg for å køyre meir tempo i andre omgang. Det klarte dei og spelte til tider fin handball og heldt følgje med våre gutar ut over i omgangen.

Konsntrasjonen vart også dårlegare i denne omgangen og sluttresultatet vart til slutt 30-21 til våre gutar.

Best på Gloppen i dag var Lauritz og Mikael som begge hadde fleire fotte mål, men heile gjengen scora jamt og trutt og det var eit jamt godt lag.

Desse va med Olav i mål, Lauritz 6, Mikael 5, Ørjan 5, Kleppe 4, Sander 3, Magnus 3, Peter 2, Evald 2.