Viktigt oppgør i Firdahallen.

Postet av Gloppen Handballklubb den 29. Jan 2012

GHK herre skulle møde NHHI, som har ligget i toppen af 2. div de seneste år. Gutta har brug for en sejer for at komme sig væk fra nedryksplads.

Alt var klart, publikum på plads, NHHI var kommet, dommeren fløjter og GHK går helt i stå. Ball tempo i angreb var for lavt, vi går ikke på mål men spiller på tværs af forsvaret. I forsvaret mangler tænding og NHHI afslutter fra 6-7 m afstand relativt upresset hver gang. Efter 15 minutter er stillingen 11-2 og man kan med rette spørge om 2. div er 2-3 niveau for højt for os.

Efter et par omrokeringer kommer angrebsspillet i gang og NHHI slakker lidt på tempoet. Ved stillingen 16-6 har Paulen fået nok og beder om at Daniel får prøve sig.

Unggutten tager frisk fat og starter med en 100% redning på rush noget som får publikum til at vågne efter 20 minutter med kedelig spil. Laget løfter sig og går til pause med 9-18 imod sig. Andre omgang bød på til tider flot spil, Runar udfordrer bra på høgre back og scorer på 3 af 4. Edvin og Vegard havde nogle flotte kombinationer, som bevidner at vi kan spille Handball. Arild scorer på straffe og bremser NHHI i forsvaret, Jens Christian banker ind et par mål helt på tampen. Efter en elendig start kommer vi bedre og bedre i gang men det er nedtur at prestere så dårligt foran et talstærkt fremmødt hjemmepublikum. Daniel står frem som kampens bedste for GHK og har gjort meget store fremskridt i løbet af denne sæson.