STORSIGER TIL GUTANE OVER FØRDE 28-7

Postet av Gloppen Handballklubb den 15. Jan 2012

Gutelaget hadde full kontroll i kampen møt Førde på søndag og vann med 21 mål, etter tidvis godt spel.

Full kontroll. Her er det Vegard som skårer

Det unge Førdemannskapet greidde ikkje å yte våre gutar motstand i denne kampen. Alle spelarane på Førde er 96-modellar eller yngre og hadde som venta litt for lite krefter til å halde følge med GHK-gutane.

Bakerts hadde vi Daniel og Olav i mål som tok det meste. Daniel starta og spelte dei første 15 minutta. Då han bytte med Olav hadde han sleppt inn berre 1 mål. Som lesaren skjøna stod han veldig godt, men han hadde også eit solid forsvar framfor seg.

Framover spelte gutane stødig med litt småfeil her og der, men dei scora jamt og trutt. Ankomstspelet sat bra og vi fekk mange mål før Førde hadde etablert seg i forsvar, og desse lettkjøpte måla er viktige å ta med seg i handball. Til pause var stillinga 13-4.
Bendik med flott kantteknikk
Bendik med fleire "lekkerbisknere" frå kant.
Andre omgangen fortsett i same leia med ein flott kamp av Bendik med både trickmål og flygar. Alt i alt var det kjekt å sjå at vi greidde å brette ut spelet og at vi lagde ein del mål frå ving.  Både Kissner og Evald levert fine avslutning frå kant noko vi er heilt avhengige av når vi møter sterkare lag.