Mental tretthet..

Postet av Gloppen Handballklubb den 11. Des 2011

GHK`s herrer skulle til Bergen og spille en nøkkelkamp og en kamp mod et af de tre toplag som vi næppen kan slå. Herrene har 7 kampe på 6 uker og skulle være godt sammenspillte på den baggrund. Formkurven har peget nedover den seneste tid og det spørges om gutta kunne vende udviklingen.

Bergen vest nyoprykker som har tabt 7 af 8 kampe men flere af disse bare med 1 mål. Dette var nøkkelkampen gutta kunne vinde, den ville vi for alvor sætte afstand til nedryksstriden. GHK kommer dårligt fra start og havner bagpå 7-1 efter 10 minutter. Bergen vest spiller tøft forsvar og vi er helt tandløse i vores forsvar. BV skytterne får lov til at udfolde sig fritt. Dette lover ikke godt. Efter timeout kommer vi på 8-6 og 10-8 og det begynder at se lysere ud. Til pause er vi efter 13-9 men på ingen måde slået. Vi giver hinanden hånden på at forsvaret skulle et hakk op i anden omgang. Hvad der skete mellem omklædningsrommet og banen vides ikke. Vi taber de første 10 minutter 7-1 igen og er bageefter 20-10. Bergen vest`s storeskytte Lasse får ikke en takling i hele omgangen og Gloppen presterer sæsonværste i 2. omgang. Til slut taber vi 32-17 og må se BV klatre på tabellen. Eneste trøst er at vi truelig ikke kan prestere lige dårligt i returopgøret.

Søndag bød på en betydelig sværere opgave mod Viking, tidligere Nordnen + et par forstærkninger. Benevolli havde været skadet længe og uden ham var laget gangske lik det hold vi fulgte bra i 60 minutter og tabte 24-28 til, for 1 år siden i firdahallen. Til dagens kamp var Benevolli tilbage. Vi kommer godt fra start og leder i begyndelse. Efter 13 minutter kommer Viking første gang foran ved stillingen 7-6. Forsvaret fungere betydelig bedre Jens Christian og Edvin banker boldene ind i angrebet. Viking har en god keeper som har en del redninger på strek og 7 m som fører til Viking stille og roligt øker til 17-10 ved halvspillt. Gutta spillere bra begge veje, men Viking er et niveau over os. Arild scorer kampens mål hen mod slutten men kan ikke forhindre at GHK går på nok et tab og næremer sig bundstriden. Andre omgang ligner på første og til slutt er resultatet 35-21.

På forhånd havde jeg forventet at det skulle være en fordel med 7 kampe på 6 uger. Set i bagspejlet er der nok tale om en hvis mental trethed, og at vi ikke er lige skarpe nu end da vi startede på disse 6 uker. Nu skal vi jobbe bra i treningerne hen over julen og komme stærkere tilbage i 2012.

Da lover vi flere jubelscener som dette :)