Tid for sejer!

Postet av Gloppen Handballklubb den 23. Okt 2011

Gutta havde bestemmt sig i dag skulle vi have fuld pot. Modstander var formstærke Norrøna som kom til kampen med sejre over Stord II og Bergen Vest.

Det første kvarter følges lagene ad til stillingen 6-6 herfra tager GHK ledelsen 7-9 og 11-14. Til pause går vi med 12-16 ledelse. I første omgang var det især Jens Christian, Edvin og Runar som står frem. Efter pausen går der grus i angrebsmaskineriet uden at Norrøna klarer at komme nærmere idet Paulen havde stengt igen buret. I midten af omgangen kom Bergenserne på 20-21. Vegard Flatjord gik på flere soloraid i denne periode finter sig forbi 2-3 spillere og øker til 25-22. Runar Gåsemyr er dagens mann og scorer sit 5. mål på 5 forsøk til stillingen 26-22 5 minutter før slut og lukker i realiteten kampen. Norrøna presser på men GHK holder igen og vinder fortjent 24-27.