God kamp av damene, trass tap​

Postet av Gloppen Handballklubb den 27. Sep 2016

GHK tok i dag i mot Dale til kamp i Trivselshallen.

Kampen starta jamnt og noko målfattig. Etter 19 minutt var stillinga 6-6 og laga var like langt. Då rykka Dale frå til 6-11 utan at våre damer heilt klarte å følgje med. Lagleiar for dagen, Kjell Aske, tok då timeout. Noko som såg ut til å ha god effekt for til pause var GHK heilt oppe i ryggen, på 13-14.

Den andre omgangen starta mykje som den same. Det var jamnt og leiinga vippa litt fram og tilbake. 17 år gamle Siri Nikoline Opheim imponerte stort i denne perioden, samt på slutten av den fyrste omgangen. Ho viser at ho har teke nye steg på handballbana og redda laget i fleire situasjonar, og vart kåra til Gloppen sin beste spelar i dag.

Etter ca. 22 minutt var Dale oppe i 23-26 leiing, og etter dette rakna det litt for gloppedamene. Stillinga vart til slutt 26-34 til Dale, utan at det reflekterar heile kampbiletet. Toppskårar i dag vart Heidi Sægrov med sine ni mål. I tillegg var Ingrid Gimmestad og Bodil Hjelmeset viktige både framover og bakover.

Damene gjorde ein god kamp i dag. Til tross for tap. Dei stod godt i forsvar og hadde mykje fint spel framover. Særleg flott er det å sjå det humøret dei heldt oppe, anført av Heidi Sægrov, sjølv om dei såg Dale gli frå dei. Tap og vinn med same sinn.

Desse var med i dag: Linn Kristin Øren, Siri Nikoline Opheim, Ingeborg Aasebø, Malin Isane Førde (1), Ingunn Tennebø (3), Mathilde Haugen, Rebekka Vereide Kroken, Theresa Mahle, Julia Bugjerde, Heidi Sægrov (9), Eli Anne Sandal Birkelund, Ingrid Gimmestad (4), Bodil Hjelmeset (6), Kristina Willoughby (1).