​En tung dag på jobben for GHK-herrane.

Postet av Gloppen Handballklubb den 11. Sep 2016

Det begynte elles bra med god innsats i forsvar og mål på rush. Etter 10 minutt stod det 3-3 på tavla og Tarjei hadde allereie vist at det skulle vere hans dag idag. Paulen står godt mellom stengene, men vi får det ikkje til i etablert angrep. Balltempoet er for lavt og vi er ikkje truande nok på mål. Fyrste utvisningsperiode vinn Vålerenga 0-3, og plutseleg står det 3-6. Hellerud gjer eit bra innhopp, scorar mål og kjempar til seg straffe. Vi er tilbake på sporet på stillinga 8-9. Resten av omgongen bjuder på tekniske feil og kontra imot. Pausestillinga er 11-16.

Vi skulle reise kjerringa i 2.omgong, men det gjekk frå vondt til verre. Ingen av skyttarane i backrekka har dagen. Vi er for lette å lese i angrep, og greier heller ikkje å stå imot bak. 2. omgong må beskrivast som ein handballeksjon og ei realitetsorientering. Dersom vi vil vere med i 2. divisjon, må både guts og tekniske ferdigheter forbetrast!