Siger i Florø!!

Postet av Gloppen Handballklubb den 9. Mar 2014

Gutelaget har nett slege Florø på bortebane 25-23.  Med Sindre i knallform vart det til slutt ein grei siger.

To glade spelarar etter kampen, Eirik og Marius

Florø tok leiing  1-0 og vi hadde litt vanskar med å spele oss til sjangsar i starten. Første målet kom etter at vi fekk armen for passivt og Eirik Hovstad vart tvinga til å avslutte. Han klemde til med ein susande underarm som fauk i langhjørnet for keeper.

Dette virka forløysande for dei andre og vi tok initiativet i kampen og førte heile første omgang. Håvard Husevåg i Gloppemålet storspelte og var imponerande i første omgang. Til pause leia vi med 13-9 etter at både Arne Nybø Gangeskar og Jon Andreas Kornberg hadde vist gode takter.
To knallgode keepera, Håvard og Ole Kristoffer

I andre omgang var det Ole Kristoffer Sørland som skulle stå i mål. Litt av eit press etter knallomganen til Håvard. Men han kvitterte med å redde to straffer på rad i byrjinga av omgangen, og hadde då fått sett seg i respekt. Han spelte supert og var svært delaktig i at vi heldt Florø godt bak oss utover omgangen. Vi låg føre med 4-5 mål stort sett heile tida og hadde bra kontroll.

Florø har eit veldig godt og ungt lag, og vi var veldig godt nøgde med at vi kom heim med 2 poeng.  Idag viste gutane skikkeleg innsats i forsvar og gjorde det vanskeleg for motstandaren. Marius Moritsgård og Sindre Flatjord i midforsvaret er svært gode og dei er også viktige splarar framover.

Om 14 dagar er det siste kampen mot den suverene serievinnaren Stryn. Med Preben tilbake og full skjerping er det råd å håpe på poeng i Firdahallen.

Desse var med: Håvard, Ole Kristoffer, Håvard Magnus 1, Runar, Hans Kristian, Sindre 10, Jon Andreas 5, Marius 4, Arne 2, Eirik 3.