GHK viser tenner

Postet av Gloppen Handballklubb den 4. Nov 2013

Drengene har fået fart på spillet og pilene peger opover. Vi møtte Gneist for en måned siden og vandt med 4 mål. En 8 målssiger vil føre til positiv målstatistik.

Tre sentrale spelarar i kampen: Sander(10mål),Ørjan(10mål),Runar(7mål)

Alle har fået ret ben ud af sengen og tendingen stemmer 100 %. Forsvaret dirigeres af bautaen fra sørstranda Bjørn Magnus Nystad og Gneist kommer til yderst få gode målchancer. Åmot og Nesdal skiftes til at skore på rush. Efter 10 minutter kommer 2. række ind og gør det like bra som første rækka. Vereide og Sælen har meget bra trykk mot mål og den ellers gode Gneist keeper har en meget vanskelig dag på jobben. Efter en solid insats går vi til pause med 17-8 ledelse.

Vi aftaler og have fokus på at presse op farten i 2.omgang. Paulen kommer in istedet for Daniel og kick starter 20 fantastiske minutter for GHK som vi vinder 13-2. Sander Nesdal er on fire og skorer 10 mål på 11 forsøg hak i hæl Runar Åmot med 8 skoringer. Ørjan spiller meget solidt begge veje og bidrager til fuldstængig overkøring af Gneist. Osmund Vereide spiller en flott kamp og skorer fra venstre bak i 1. omg samt midtbakk og højre bakk i 2. omg. Det er ikke mange spillere der evner ligebra spil på alle bakspilspladser. De sidste 10 minutter bliver det lidt show efter 2 min udvisning til Gneist keeper som fører til Gneist trener stiller sig imål. 58 år gammle superveteranen havde spillet i firdahallen første gang i 1970 og starter med et par gode redninger. Vi vinder kampen 39-18 og glæder os til at tage fat på treningen næste uke. Vi ser allerede nu frem til julecup på 5. dagen der 89 årgangen og 92-93 stiller med stærke lag. Bjørn Magnus får permission fra GHK i julecuppen for at deltage på 89 laget idet vi har 2 gode streker i Indrebø og Sundal.