We are back

Postet av Gloppen Handballklubb den 30. Okt 2013

Gutterne har været lidt nede efter 2 tap i Bergen for en uke siden der vi hadde marginalerne lidt imot os. Våre to seniorspillere kunne ikke være med og det var g-18 spillere som ville revansjere surt tab i 17-20 årsserien. Alle rammer dagen og vi spiller strålende håndbold i 60 minutter.

Vi går ud som lyn og torden. Forsvaret står bra og fremme er det opvisning af Alander, Sundal, Vereide og Åmot. Os går opp på venstre back og hamrer bolden forbi keeper som ikke bevæger sig før bolden er i nettet. Alander lægger stort press på forsvaret og vi glider fra til 4-1 og 8-2. Ørjan får en 2 minutter som Stryn bruker til at komme tilbake i kampen. Vi bytter på alle pladser og folk fortsætter og prestere. Vegard og Lauritz er gode og i mål tar Daniel godt fra. Mot slutningen af omgangen spiller vi en del undertal og Stryn ligger kun 2 mål under til pause, på stillingen 13-11.
I andre omgang prøver Stryn med mere offensivt forsvar men Hans Sande bare takker for pladsen og scorer sikkert til 14-11. Gutta må have mye skryt for å spille med stor tålmodighed og vente på der kommer en god mulighed. Vi beholder koncentrationen i samtlige 60 minutter. Daniel snupper en 7m og Rocky bryder igennem på egen hånd når Stryn nærmere sig. Fantastisk indsats fra alle tilstedeværende. Vi leder fra første til sidste fløjt for det mest med 3-4 mål. GHK spøkelse er begravet og vi er på vej. Vi takker et tallrikt publikum for støtten og håper dere kommer tilbake på lørdag i gode "gamle" Firdahallen.