Uavgjort mellom GHK og Stryn

Postet av Gloppen Handballklubb den 27. Okt 2013

Denne kampen skulle vi vunne klart Etter nokre feiande åpningsminutt der forsvaret satt og skudda gjekk inn bak Stryn sin keeper, så øyna vi at her kom begge poenga til å gå til GHK damene. 11-1 stod det midtveis i 1.omgang. Alt gjekk på skinner. Men så falt jentene for fristelsen å avslutte på litt dårlege sjansar, ein var uheldig med avslutingane og dette medførte fleire sjansar for Stryn. Dei fekk etter kvart nettkjenningar og begynte å få trua tilbake. GHK damene seig litt sammen i forsvar og var ikkje like aggressive. Til pause:13-8. Medan Stryn skora 7, så skora vi 2 siste halvdel av 1.omgang.Tanken på at her har vi gitt frå oss 5 mål siste halvdel av første omgang fekk dei til å bli redd for å tape istaden for å tru at dette skal vi vinne. Dei stressa med for tidlege og dårlege avslutningar og Stryn nærma seg litt etter litt. På slutten av 2.omgang gjekk Stryn opp i leiinga. Noken av jentene heldt hovudet klart og dei klarte å snu det til ledelse igjen. I sluttminutta bomma Stryn på straffe og vi bomma på klare sjansar. GHK fekk også utvisning dei siste minutta. GHK leia med eitt mål til det var nokre få sekund igjen og på ein glipp i GHK forsvaret utlikna Stryn til 21-21.Det var mykje positivt å sjå i kampen. Irene hadde nokre fine skot i begynnelsen av 1.omgang, Elise heldt tempoet oppe i angrep og var ei klippe bakover. Ingunn blei av ein jury "Dagens GHK-spelar) med sine 7 mål. Ragnhild 3, Elise 3, Irene 4, Amanda 1, Torill 1, Eli Anne 1, malin 1, Ingunn 7.Sluttresultat: 21-21.