Kampen om Seriegullet

Postet av Gloppen Handballklubb den 7. Apr 2013

Gutter 18 har muligheden for at blive første lag fra Sogn og Fjordane til at vinde region vest sin G-18 serie. På søndagen møder vi de to håndballstormagter på vestlandet, Fyllingen og Stord. Regnestykket er enkelt med en siger i de to kampe sikrer Gloppen sig serigullet. Det eneste som var sikkert på forhånd var at det vil blive to tøffe kampe.

Jubel etter kampen  


I første kamp møder vi Fyllingen som stiller med næsten rent 94 lag med midtbak som har erfaring fra elitedivisjon og strek fra ungdomslandslaget. Begge lag sliter med at score og keepere i begge ender gør en god job. Joakim Hauge har et par pragtredninger. Lagene følges til 3-3 og så kommer Fyllingen lettere til scoringer end glopparene. Vi har ikke helt troen og gutsen som skal til for at hævde sig på det nivå. Rocky(Runar Åmot) kommer ind på midtbakken og udstrålerden troen og det smitter på medspillere. Vi kommer tilbake til stillingen 10-7 med Fyllingen i undertal, Rocky og Kissner er meget gode i denne fase. Vi har mulighed for at komme på 10-8 men pga teknisk fejl bliver det til Fyllingen scoring. De drar fra de sidste 3 minutter og vinder første omgang 14-9. 
I  anden omgang prøver vi at tette luken i begyndelsen af omgangen men Fyllingen er for stærke. Jeg vælger at spare de vigtigste spillere i andre omgang idet Stord venter på oss bare 1 time efter afsluttet kamp. Ørjan er man of the match med 8 scoringer, det var truelig den kamp til dato der Ørjan tog mest ansvar.
 
Stord møder med et lidt yngre lag end Gloppen. Der Fyllingen i 1. kamp var større og stærkere end oss, så er vi det i nå. Stord biter godt fra sig i begyndelsen og leder med 1 mål indtil midt i første omgang. En del af spillerene mærker godt RUM samling fredag og lørdag og 2 kampe søndag. Mod sluttet of omgangen kommer vi lettere til scoringen og Gåsemyr på høgre og Vegard Sælen på venstre har indstilt sigtkornet og skyder GHK i front. Bakover er især Ulvestad en fornøjelse at følge, så lenge motspilleren er indenfor hans rækkevide er det gameover. 
Til pause er stillingen 8-8 og vi føler vi har mere at gå på. Vi vinder de første 5 minutter med 6-0 til stillingen 14-8 der stord tager timeout. De kommer opp på 14-10 men drengene har besluttet sig. Gåsemyr scorer 6 mål på 8 forsøg, Ulvestad og Sundal er gode på streken. Moritz har, lagt om længe, fundet ud af at med den spænst han har er det bare og satse enten forbi blokka eller vente til blokka er nede igen og så banke ballen i mål, 4 identiske scoringer fra venstre back slukker det sidste håb for Stord. De scorer igen 8 mål i andre omgang men Gloppen klarer 14 scoringer, sluttresultatet blir 22-16 og vi og tager gullet med til Sogn og Fjordane. Treneren er ikke så rent lite stolt af de  g-18 spillere som har stået for mange flotte prestationer i år. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.