Endeleg seier igjen til J-16

Postet av Gloppen Handballklubb den 28. Jan 2012

Laurdag 28.januar var J-16 til Sogndal for å ta revansj for eit-målstapet på heimebane.Vi var veldig spente om målet vårt held. Vi har komt inn i ein tralt med å tape jevne kampar med eitt mål.

Glade jenter etter siger mot Sogndal

Kampen var heilt jevn frå første stund. Sogndal var veldig raske heim att. Dette førte til ein del kontringsmål. Bakspelarane deira var veldig høge. Greidde vi ikkje å stoppe dei lagt ute skaut dei over hovudet på våre spelarar og i mål. Spesielt Irene, Elise og Marte var flinke å stoppe dei. Etter første omgang var stillinga 13-12 til Sogndal. Andre omgang vart som første. Halvegs i siste omgangen fekk Sogndal 2 raske utvisningar som førte til straffe for Ghk. Dette utnytta vi godt og leda ein liten periode med 3 mål, men Sogndal tok oss igjen. Siste minutta var veldig spennande, men endeleg var det GHK som vann sluttduellen i ein jevn kamp. Dette var ein lagseier der alle gjorde ein god jobb. Desse spela: Sarah Nordbø, Helene Djupegot, Elise Heien Hansen (8), Marte Sunde Hjelle (3), Irene Slagstad (5), Anne Kristin Haraldsvik, Ingvild Slagstad (1), Elisabeth V. Hansen (1), Amalie Mundal (3) og Ragnhild Ryssdal (2).