Jenter 15 avslutta sesongen med sterk bortesiger.

Postet av Gloppen Handballklubb den 22. Jan 2012

GHK sitt jente 15 lag var i dag i Nordfjordhallen og avslutta sesongen med å slå heimelaget Skavøypoll 18-16, etter å ha leia 10-6 til pause.

Jostein og jentene avslutt med siger borte, og har hatt ein flott sesong. (Arkivbilde)

Jentene til Jostein har hatt ein flott sesong og enda til slutt på ein flott tredjeplass på tabellen.  I dagens kamp hadde ei stort sett kontroll.  Ifølge rapportane frå Måløy, styrer jentene våre kampen frå start.  Ein er gode i forsvar, men slit litt meir i etablert angrep.  10 minutt før slutt leiar GHK med 8 mål, men dette krympar inn mot slutten.  Trenaren måtte ta ein timeout for å fortelje jentene at kampen ikkje var slutt.  Dei hadde likevel så stor leiing at sigeren aldri var truga.

Måla i dagens kamp kom ved: Stine (1), Elisabeth (4), Amalie (4), Ragnhild (5), Elin (2) og Benedikte (2).