Gloppen tett på 4.plassen.

Postet av Gloppen Handballklubb den 19. Nov 2011

Gloppen kunne med sejer komme a poeng med Åsane og erobre 4 pladsen i dag. Jentene og tallrikt fremmødt publikum var meget spændte fra start.

Celina har kopiert Vegards pølsbodfinte i første angreb og scorer til 1-0 for GHK. Efterfølgende har jenterne flere gode chancer uden at score bl.a. straffebom af Hege og Åsane leder 1-3. Nyt straffe og det er Heidi som går frem til 7 m pletten og sikker som banken lægger ballen på insiden af stolpen til højre for keeper til 2-3. Åsane står bra i forsvar og fremme er streken Birthe Tvedt for stærke for GHK jenterne.

Efter 14 minut spilt er stillingen 4-8 og Indrebø tager timeout. Marte kommer ind, et par angreb bliver brugt til at varme op skudarmen, og showet begynder. Ligegyldigt om det er studs i det korte hjørne eller hopskudd i det lange så finder bolden til netmaskerne, Marte har dagen. Lillesøster Elise ville ikke være ringere og nonchalant lobber bolden i det lange hjørne. Kort før pause leverer Marte en millimeter precis rushpasning til Maria som fører til voldsom jubel hos publikum og undertegnede blev mindet om Katja Nyberg i sine bedste dager.

Eli-Anne spiller godt begge veje selv om hun er febersyg. Hun og Torill er krumtapperne i forsvaret og får bedre og bedre styr på Åsane sin stregspiller som er toppscorer i 3.div. Åsane går til pause med 13-18 ledelse, men et par raske mål i begyndelse af andre omgang og kampen ville være helt åben igen. Det så ud til at gå rette vejen GHK var på 21-23 og 23-25 men det blev ved lige ved og næsten. Åsanes højre bak scorer nogle vigtige mål i den fase ogsørger for 4 måls forspring igen. GHK kæmper til sidste fløjkt log kommer på 30-32 ifg redaktionen. Det ellers meget kompetente dommerbords par Andenæs/Gåsemyr giver det sidste GHK mål til Åsane så der fejlagtig stog 29-33 på tavla. Begge dommere havde kun 32 mål på Åsane og dermed blev stillingen korrigeret til 29-32.

Dagens bedste for GHK var Marte Heien Hansen og om et par af de andre GHK profiler havde meldt sig på kunne resultatet have været anderles. "Close... but no cigar." Redaktionen glæder sig til næste kamp d. 4.12-11 mod BSI og staldstips til resultat i den kamp er 31-18. Vi kan gerne have budrunde i diskussionsforumet...