Fortet i Firdahallen!

Postet av Gloppen Handballklubb den 12. Nov 2011

Gloppens drenge skulle prøve kræfter med et af divisionens stærkeste lag Sotra som kom til Gloppen efter sejer over NHHI på 3.pladsen.

 

1 meter over alle andre: Jens med 8 mål i dagens kamp

Med Sotra kom også spillende trener Trond Førde Eriksen som var på det norske landslag under VM i Frankrig 2008. GHK kommer bedst fra start og leder 3-0 og 6-2. Sotra var lei af envejskjøring og tog time out. Herefter lægger Sotra ud 5-1 som vi løser bra til at begynde med, men ved 20 minutter spilt kommer Sotra foran og leder med to.

Gloppen har vanskelig for at komme til afslutning i denne fase av kampen, så Vegard Sælens første mål i 2.div er særs velkomment. Sørstrendingen lobber på fornæmste vis ballen i det lange hjørnet til stor jubel fra publikum. 20 sekunder før halvspilt kamp skorer Arild til pausestilling 16-17.

I omklædningsrummet ga drengene hinanden hånden på at det er oss som regerer i Firdahallen. Vi udligener efter 18 sekunder spill og kommer foran efter 1 ½ minut. General Edvin styrer tropperne og primier leutnant Vegard Nortug Flatjord leker ballen i mål gang på gang. Efter 3 rush på stribe redder den udmærkede Sotra keeper, men Nortug-Flatjord får på mirakuløst vis tak i returen og spiller road runner Runar fra Breim som suser mellem 3 forsvarer og øker til 24-18. Alexander får sitt gennembrudd som bakspiller i 2.div idag og varter opp med finter, frispilling og champagnehandball.

Muskelbunten og general Edvin med eit av sine 9 mål

Det var mye flott håndball fra begge lag. GHK står imot når Sotra presser på. Efter 2 min utvisning til Jens Christian har Sotra mulighet for å ta inn på oss. Sander giver alt og kommer forbi sin modspiller i rush som resulterer i 2 min til Sotras nr 22. Jens Christian har en flot blokk på Trond Eriksen ved stilling 29-26. Gutta fortsætter og score og de unge spiller flott håndball når Sotra tager væk både Jens Christian og Edvin. Sotra scorer i sidste sekund til 33-31 og nærmere kom de ikke.

Det blev stor fejring i garderoben med blant andet sjokoladekage fra Hege. Garderobetaget holdt på at lætte under jubelscenerne.

Vegard Flatjord er dagens mann i Fort Firdahallen.

Dagens mann, Vegard Flatjord, også med 8 mål.

Gutta fortjener mye skryt for dagens indsats og sætter tykk streg under at GHK må man regne med i 2. division fremover. Vi glæder oss til Bergenshelg om 14 dager med selveste formann Sundal bak rattet!

 


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.