Første Heimesejer

Postet av Gloppen Handballklubb den 29. Okt 2011

I dag kom mektige Stord til Firdahallen. Efter tre strake tab for rekrutlaget til Stord, havde sundhordalendingerne flyttet fire 1. div spillere ned for at vinde 4 pointskampen mod GHK.

Starten var meget jævnbyrdig og Jostein Epland viste hvorfor han er på yngre landslag. Jens Christian og Edvin holder imot og putter mål efter mål.

Fra stillingen 8-6 er det GHK som tager ledelsen. Stord kommer for sidste gang nære ved 11-9, men så siger gutta farvel og takk for kaffe. Ole Martin tager sagen i egen hånd og scorer 3 på stribe til stillingen 14-9. Paulen er i det umulige hjørne og vi vinder sidste 8 minutter 8-2 og går til pause med 19-11 ledelse.

I begyndelse af andre omgang lukker gutterne kampen og går op i 10 måls ledelse 22-12. Runar Roadrunner fra Breim springer fortere end politiet tillader og putter 4 mål efter at have bommet på 3 til at begynde med. Alexander skyter oppe i det lange hjørne uden at keeperen rækker at flytte på sig. I dag var alle gode, Jonken med 2 mål, Arild med fire og suverent forsvarsspil, Bjørn Magnus rækker at tabe ballen og vinde den tilbake og scorer 3 mål. Vegard sætter to, og Jens Christian sju. Banens bedste var Edvin med 12 fulltreffere på 15 forsøk, han kan glæde sig til 200gr stratos fra Hege. Daniel har et par fine redninger som får alle i Firdahallen til at rejse sig. Til sidst står 39-30 på tavla i Fort Firdahallen...prøv og ta point her hvis du tør ;-)

1000 takk til publikum, laget løfter seg et hakk med slik god oppbacking.

Velkommen tilbake kommende lørdag da serieleder Årstad står for tur kl. 17.00. Glem heller ikke damekampen mellom Gloppen og Gneist lørdag kl. 15.00