Jamn start, overlegen siger

Postet av Gloppen Handballklubb den 13. Mar 2016

Etter tapet mot Åsane i går, var nok damene gira på å vinne dagens kamp mot NHHI i Trivselshagen. Kanskje vart dei òg inspirert av herrane sin siger i kampen før.

Kampen starta jamnt, og etter halvspela fyrste omgang var stillinga 7-7. Samstundes som at GHK fekk ei dame utvist. Dette kunne ha vore kritisk for GHK, men damene kjempa godt og hadde ei god Linn Kristin Øren i målet. Ho slapp berre inn tre mål dei siste 15 minutta av omgangen, medadn GHK skåra ni. Dermed kunne GHK gå til pause med 16-10 leiing.

I den andre omgangen var det ingen tvil og kvar poenga skulle hamne. Heidi Sægrov skåra heile 12 mål i kampen og tok mykje ansvar framover, saman med Amanda Veiteberg. Bakover var Linn Kristin Øren stor i dag, og vann fortent bestemannsprisen.

Då dommaren bles av kampen lyste tavla 26-18 til GHK og både spelarar, trenar og dei frammøtte kunne juble. Midt i jublen vart det òg tid til å heidre jubilanten Daniel Dammyr som fylde 30 i dag. I tillegg til fire av fire moglege poeng, fekk han gåve, blomar og jebussong. Vi gratulerar igjen, med både siger og den store dagen!

Desse var med i dag: Linn Kristin Øren, Heidi Sægrov (12), Torill Henden Gaasø (2), Ingvild Slagstad (1), Malin Isane Førde, Ingeborg Aasebø, Lea Marie Glomnes (1), Rebekka Vereide Kroken, Ingrid Gimmestad (1), Amanda Veiteberg (7), Marte Sunde Hjelle, Lena Fossen (1), Hege Roth-Andenæs (1).