Postet av Kvinner 3.div. den 22. Nov 2015

I dag var Jotun på vitjing i Trivselahallen for å freiste å stele poeng frå GHK-damene. Men det vart med forsøket. For sjølv om det vart mykje bomskot på GHK framover, vart sigeren overlegen.

Før dagens kamp delte vi ut prisen for månadens spelar i oktober. Denne prisen gjekk til ein J14-spelar som har vist stor framgang denne sesongen, både på trening og i kamp. Hedda Rygg Eide fekk prisen forran alle dei frammøtte, inkludert dei fleste av lagvenninnene sine. Stor stas.

Ein av J14 sine mange gode spelarar, Hedda Rygg Eide, vart månadens spelar i klubben for oktober.

Det gjekk ikkje heilt vegen for damene framover i byrjinga av den fyrste omgangen. Etter 10 minutt hadde dei berre skåra 3 mål, men til gjengjeld tok det heile 16 (!) minutt før Jotun fekk si fyrste skåring. Då dommarane bles til pause hadde keeper Benedicte Gåsemyr kun henta fire ballar ut av nettet, medan resten av damene hadde skåra 13 framover.

Den andre omgangen var mykje som den fyrste på mange måtar. Mellom anna heldt Benedicte fram med storspelet, og måtte kun sjå fire ballar gå forbi seg denne omgangen òg. Framover skåra vi til slutt 29 mål, men det kunne fort ha vore fleire, med tanke på alle skota som gjekk utanfor stengene.

I tillegg til at det sjølvsagt er gledeleg å vinne 29-8 på heimebane, var det fleire lyspunkt under kampen. Ingrid Gimmestad gjorde comeback i GHK-drakta, og ungjentene Malin Isane Førde og Ingeborg Aasebø fekk vist seg fint fram med to skåringar kvar.

Dagens spelar vart, ikkje overraskande, Benedicte Gåsemyr. Ho redda det meste og slapp berre inn åtte mål heile kampen, godt hjelpt av eit godt forsvar. Dagens toppskårarar vart Heidi Sægrov og Lena Fossen med seks mål kvar.

Desse var med på kampen i dag: Benedicte Gåsemyr, Heidi Sægrov (6), Ingrid Gimmestad (1), Amanda Veiteberg (5), Marte Sunde Hjelle (2), Lea Marie Glomnes, Ingunn Tennebø, Malin Isane Førde (2), Ragnhild Ryssdal (3), Guro Tennefoss (2), Irene Slagstad, Lena Fossen (6), Ingeborg Åsebø (2).