Godt forsvarsspel sikra nye poeng til damelaget

Postet av Kvinner 3.div. den 18. Okt 2015Dagens toppskårar, Ragnhild (med 10 mål), og dagens beste spelar, Amanda, er godt nøgde med kampen.

BSI kom til Gloppen med bagasjen full av sjølvtillitt etter ein overbevisande 27-19 siger over Jotun på laurdag. GHK måtte klare seg utan viktige spelarar som Benedikte Gåsemyr og Irene Slagstad, utan at det såg ut til å ha veldig stor innverknad på laget.

Den fyrste delen av fyrsteomgang følgde laga kvarandre tett. Og etter 18 minutt var laga like langt på stillinga 8-8. Deretter sette GHK inn eit lite rykk som BSI ikkje klarte å følgje. Heile den fyrste omgangen var prega av framifrå forsvarsspel av gloppedamene, noko som resuterte i at GHK leia 18-12 til pause.

Den andre omgangen var prega av litt meir rot enn den fyrste. Mellom anna hadde GHK ei måltørke på ca. 8 minutt, der BSI tok litt innpå. På det "verste" var dei 3-4 mål bak, altså ikkje nok til å kunne truge sigeren for GHK.

Det er tydeleg at GHK-damene har opparbeida seg ein stor sjølvtillitt og tru på det dei driv med. Særleg er dette tydeleg i forsvaret. Framover teikna dei fleste seg på skåringslista, men Ragnhild Ryssdal vart suveren toppskårar med sine 10 mål for dagen. Bakover bidrog alle til at det vart ein komfortabel 28-22-siger til slutt.

Prisen for dagens beste spelar gjekk til Amanda Veiteberg. Ho viste styrke i forsvaret og skåra fire flotte mål. Alt i alt var dette ein lagsiger, og forhåpentlegvis ein peikepinn på kva vi har i vente utover sesongen.

Desse var med i dag: Kari-Ann Sørland, Ragnhild Ryssdal (10), Marte Sunde Hjelle (1), Ingvild Slangstad (1), Lena Fossen, Heidi Sægrov (6), Guro Tennefoss (2), Ingunn Tennebø (1), Malin Isane Førde, Torill Gaasø (3), Amanda Veiteberg (4).

Heia GHK!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.