Treningskamp, respekt og fair play..

Postet av Herrar 3.div den 6. Sep 2015

Kjære håndballvenner!

Etter en måned med trening hadde endelig dagen kommet hvor vi omsider skulle få testet ut ting vi har jobbet med i kampsituasjon. Motstandere for anledningen var Sogndal og Stryn.

En seier og et tap er godkjent. I treningskamper vil ofte prestasjonene variere og dagens kamper var inget unntak. Naturen i Gloppen har både høye fjell og dype daler, noe som også var betegnende for våre prestasjoner. I perioder presterer vi mye god håndball både angreps og forsvarsmessig, mens i andre perioder er det lenger opp til toppen av fjellet..Det at vi i tilegg har en del nye "gamle" fjes foran årets sesong gjør at de relasjonelle ferdighetene vil bli bedre etter hvert som sesongen skrider frem.

Resultatene står ikke i fokus før poeng skal deles ut. Vi er mer opptatt av prestasjonene bak. Vi får til mye av det vi har trent på, og vi har fått svar på en del ting som må forbedres.

Det jeg allikevel vil trekke frem etter dagens kamper er spillernes egne regler GRUSE hvor R står for respekt. Før kampen mot Stryn var vi tydelig på hvordan vi ønsket å fremheve dette spesielt, noe vi også håper gjenspeilet seg både på banen, men spesielt på sidelinjen selvom dette ikke ga uttelling resultatmessig i denne kampen. Vi gratulerer Stryn med seier i to kamper og takker Sogndal for at de stilte opp og forhåpentligvis fikk verdifull og god matching foran sesongen.

Seriestart nærmer seg og vi skal være klare...

Takk til alle som møtte opp for å støtte oss. Håper vi sees om to uker!

sportslig hilsen Daniel

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.