Dagen før dagen

Postet av Herrar 3.div den 18. Sep 2015

Treningsuka går mot slutten, men slutten på denne treningsuka betyr noe spesielt, det betyr seriestart. I dag er den kjipeste dagen i så måte, dagen før dagen. Det kan sammenlignes med lille-julaften. Alle er spent på pakkene som ligger under treet, og skulle ønske at tiden gikk litt raskere. Slik er det også for oss. Vi er spent på å se hvor langt vi har kommet siden vi startet og trene. NRK har sitt populære program "Kvelden før kvelden", vi har også vår egen variant av dette. I kveld samles gutta til en siste finpuss før serieåpningen. Gavene som skal overleveres Bjørnar 2 på lørdag skal pakkes inn og gjøres klar for overrekkelse. Forhåpentligvis vil disse pakkene glede dere på tribunen meir enn Bjørnar spillerne, men man kan ikkje alltid få det man ønsker seg.

Og det er nettopp det som gjør dagen før dagen litt kjip. Det er nærme nok til å føle på forventningene, men langt nok unna til at det føles lenge før vi får svar. Lenge til vi får svar på om de tingene vi har jobbet med vil fungere, og nærme nok til å håpe på at vi får det vi ønsker oss, en god start og 2 poeng.

Damelaget skal i aksjon på søndag, noe som gjør at kampdag og julaften for gutta betyr en ny dagen før dagen for meg og damelaget. Og det er på damesiden endringene har vært størst og dermed er også spenningen større knyttet til hvor vi står. På grunn av sein oppstart har vi ikkje hatt tid til å prioritere treningskamper. Vi fikk en spilløkt i går mot vårt talentfulle gutter 14 lag (takk for hjelpen), men det er ikkje det samme som å spille om poeng.

I dagens Firda Tidend fremhever jeg kulturen vi ønsker å skape i GHK. Det tar tid å bygge kultur, og dermed vil det ta tid før vi kan se at den kulturen vi bygger gir utslag i resultater. GRUSE som er våre verdier, glede, respekt, utvikling, samarbeid og engasjement er en rød tråd i alt vi foretar oss på seniorlagene. skruen har blitt strammet ett hakk i forhold til hva spillerne har vært vant til, men de har respondert på en god måte. Vi er langt i frå i mål, men vi er på vei.

Derfor er jeg mindre opptatt av resultatet isolert sett i morgen. Jeg er meir opptatt av hvordan vi fremstår som lag og at vi får til en del av de tingene vi har trent på. Det kan bety at hovmesteren også i år snubler i teppet, kalt seriestart, men utover i sesongen er teppet vekk.

Til sist håper jeg selvsagt at vi får mange nysgjerrige og ivrige tilskuere på tribunen både lørdag og søndag. Vi skal gjøre vårt for at dere som kommer skal få en spennende, underholdene og forhåpentligvis gledelig opplevelse.

VEL MØTT!

Sportslig hilsen Daniel

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.