En god start, er bare en god start.....?

Postet av Herrar 3.div den 20. Sep 2015

Det er mange kamper igjen av sesongen. Det er mange poeng å spille om. Mye vann skal renne i bekken. Hørt det før? Ok. så lar vi det være med det. Nesten. For det er ikke resultatene etter helgen jeg er mest fornøyd med. Jeg skal komme nærmere inn på det, men jeg er mest fornøyd med at mye av det vi jobber med førte frem til resultatene.

Inn mot seriestart har vi hatt fokus på forsvarsspillet for begge lag. Ikke unaturlig siden undertegnede kommer fra Festningsbyen Halden. "Ofte beleiret, men aldri beseiret", er et slagord som blir brukt om Fredriksten festning som troner over hjembyen min. Slapp av, hjemlengselen har ikke tatt overhånd enda... Så litt om kampene:

Herrelaget fikk en komfortabel seier mot Bjørnar 2. Selv om sifrene til slutt ble store i vår favør, så fremstod Bjørnars ungutter på en god måte og som et spillende håndballag. Vi fikk vist at vi i perioder holder høyt nivå på vårt forsvarsspill, og er vanskelige å bryte ned. Også angrepsspillet, som det frå min side var knyttet størst spenning til, viste seg å fungere godt med mye god håndball hvor vi skaper overtall med gode aksjoner og følger opp hverandres bevegelser. Mange spillere på scoringslista og fleire ungutter som slipper til viser at vi er på rett vei.

Damelaget tok i dag i mot Sotra 2. Også dette et ungt lag som kom til Trivselshagen med selvtillit etter å ha banket Jotun på lørdag. Også her fikk vi se at forsvarsspillet ble avgjørende for vår del. Etter å ha sluppet inn rett i overkant av 34 mål i snitt pr kamp i fjor, var jeg tydelig på at forsvarsspill måtte prioriteres i treningsarbeidet. Derfor er jeg strålende fornøyd med jentenes defensive prestasjoner og disiplin. De "eldre" spillerne tar ansvar og viser vei. Vi får også derfor sluppet inn mange av våre lovende jenter 16-spillere, og alle gjør en godkjent jobb i sin debut på seniornivå. Offensivt har vi en del ting å ta tak i, men med trygghet i forsvar vil dette komme etterhvert.

Takk til publikum som møtte opp både lørdag og søndag. Jeg håper dere fikk en god og underholdene opplevelse som frister til gjenntagelse..

Så vet også jeg at veien mellom gode og dårlige opplevelser er kort. Neste helg skal begge lag reise til Bergen for dobbeltkamp. Nye kamper, nye muligheter. Derfor må vi raskest mulig tilbake til hverdagen for å fortsette jobben med og utvikle oss. Den berømte basketballtreneren John Wooden sa at: "for å vinne en kamp kreves det talent, men for å vinne igjen kreves det karakterstyrke." Derfor vil GRUSE og bokstaven U, for utvikling bli vesentlig i arbeidet den kommende uken, Vi skal ta med oss de gode erfaringene og opplevelsene, men samtidig sørge for at vi er enda bedre forberedt og klare til neste helg. En god start er bare en god start. Det er mange kamper igjen, mange poeng å spille om, mye vann skal renne i bekken..

Daniel


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.