Det er ikke lett, men det er enkelt....

Postet av Herrar 3.div den 18. Okt 2015

Føles som en passende overskrift etter dagens damekamp. Med sentrale spillere vekk, og med liten bredde var jeg spent på hvor vi stod i forhold til motstanderen BSI.

Det er ikke lett å legge opp et spill rundt få spillere, men det er enkelt når spillerne viser så stor vilje, innsats og tilpasningsdyktighet som i dag. Vi har spillere som gjør en uvurdelig jobb for laget ved at de spiller på uvante posisjoner og gir verdifull avlastning til de som må bære det største ansvaret. Det er ikke lett å ikke spille på sin favoritt posisjon, men det er litt enklere når resultatet er med oss.

Det er heller ikke lett å være 16 år å bli kastet rett inn i seniorhåndballen, som Malin Isane Førde har opplevd i sesongstarten. Det er ikke lett å skulle styre et forsvar med autoritet og troverdighet, men for Malin er det enkelt. Det virker ikke som hun har gjort annet.

Det er ikke lett å bære ansvaret for lagets prestasjoner, men for våre rutinerte jenter virker det enkelt. Ragnhild, Heidi, Amanda og Torill tar ansvar i begge ender av banen og får med seg de andre spillerne. Det er enklere å være trener for et lag hvor alle tar ansvar og bidrar i beste GRUSE-ånd.

Det er ikke lett å skulle dempe forventninger og fokus på resultater med den starten vi har fått, men det er enkelt å se bak resultatene og vite at vi må jobbe hardt videre. For det er håndball er ikke lett, men det er enkelt.....

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.