GHK med storsiger over BI

Postet av Herrar 3.div den 14. Nov 2015

I dag møtte herrelaget BI til kamp i Trivselshagen. Det var knytt spenning til om herrane kunne halde fram det gode spelet dei har hatt så langt i sesongen, og ikkje minst om dei framleis ville vere ubesigra etter dagens kamp.

Kampen starta jamnt, og det stod 4-4. Etter det var det stort sett GHK som hadde kontroll. Dei auka til 10-4, og til pause var leiinga 12-7.

I den andre omgangen var det eigentleg aldri tvil om kvar poenga ville hamne, sjølv om det til tider var litt rot i rekkene. GHK spelar stort sett solid i forsvar, det vinn dei mykje på. I tillegg står evigunge Paul Remi Kvandal ein glimrande kamp mellom stengene. Framover vert det nokre feilpasningar og nokre skotbom, men når alle utespelarane teiknar seg på skåringslista og dei til saman set inn 32 mål, spelar ikkje det så stor rolle i dag.

Sindre Moritsgård Flatjord vart kåra til dagens spelar og vart i tillegg toppskårar med seks mål. I tillegg fortenar unge Runar Hellerud skryt i dag. Han kjem inn på vingen i andre omgang og viser veldig fine takter, særleg framover. Med ein imponerande skotteknikk sat han inn fire flotte mål. Ein mann for framtida.

Desse var med i dag: Paul Remi Kvandal, Bjørn Magnus Nystad (1), Erlend Ulvestad (5), Runar Gåsemyr (5), Mikael Alander (1), Sindre Moritsgård Flatjord (6), Osmund Vereide (5), Ørjan Sundal (4), Jon Andreas Kornberg (1), Runar Hellerud (4).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.