Siger over Norrøna

Postet av Gloppen Handballklubb den 12. Jan 2014

Ungguttar fra gloppen vinder over tabeltopp Norrøna 25-24 efter 60minutter med hård fight. GHK står med en fantastisk statisktik mott ringrævende med 7 siger og bare 1 tap på de sidste fire år.  Norrøna har bare tabt 2 kampe i år og er suveren leder af 3. divisjon. Karene fra Gloppen hadde en revansje tilgode efter surt 27-20 tap for Kjøkkelvik der vi aldri rigtig kom opp i gear. Jeg skal ikke kunne sige om det var de 5 timer i bus til olsvikhallen eller det mentale som ikke stemmer i kampen mod Kjøkkelvik, men vi fikk ikke spillet til at glide.
Inden kampen gav gutta hinanden hånden på at mot Norrøna skulle der kæmpes til sidste blodsdråbe. Vi kommer godt fra start med flott trekantsspil ind til streken som Arild Tystad omsætter i mål. Ørjans hammer suser og keeper flytter ikke på sig før han samler ballen op ad nettet og Os Vereide gjør det enkle med underarmen som ikke er set bedre siden Gunnar Atles sagnomsuste afslutninger. Vi kommer foran 4-2 og det ser rigtig fornuftigt ud. Vi kunne have økt til 7-3 de næste to minutter men Rocky og Åsmund Sælen brænder alene med keeper og Ørjan brænder på straffe. Vi bliver frustreret og Norrøna tager styringen. Jarle Alvær er i det umulige hjørne og scorer på alt han rører ved. Norrøna tager ledelsen 6-4 og 10-7. Vi sliter skikkeligt og afslutter alt for rask fremme på dårlige sjanser. Mod slutningen af omgangen fungerer spillet bedre og vi går til pause ved stillingen 13-10.
Vi bliver enige om at tage de voksne på motsatt side igen  løbet af de første 5 minutter og så køre over dem. Det skulle dog ikke gå sådan som planlagt. Vi henter ind på de og de drager fra igen og igen. Runar Åmot holder os inde i kampen i denne periode med 3 flotte scoringer. Vi greier føst å udligne 8 minutter før slutt til stillingen 22-22. Vi øger derefter til 24-22 men klarer ikke at lukke kampen der. Norrøna kommer opp til 24-24 to minutter før slutt. Vi tager time out og får Preben på høgre ving som kommer i overgang ind på linja. Ingen kommer frem til Osmund som sikkert skorer til slutstillingen 24-25.