Stortap for gutane i Stryn

Postet av Gloppen Handballklubb den 29. Jan 2013

G-16 fekk bank i Stryn idag etter at dei tapte med heile 9 mål mot eit heiltent Strynelag. Starten på kampen var katastrofe der det var "gåhandball" både bak og framme. Stryn spelte ofensivt i forsvar og våre gutar kasta stadig ballen opp i hendene på dei. Det stod raskt 4-0 til Stryn og det gjekk ikkje lenge før vi måtte ta timout for å prøve å justere.

Einaste som fungerer i slike tilfeller er bevegelse uten ball og overgangar. Kvar gong vi gjorde dette lykklast vi, men det vart gjort så altfor skjelden.  5 min. før første omgang var slutt leia Stryn 15-6 og slaget såg ut til å vere tapt. Til pause greidde vi å redusere til 15-10 og hadde håp om at vi var på veg inn att i kampen.

Andre omgang starta som første der Stryn putta 3 mål utan at vi klarte å reduser. Når også keeperen til Stryn har dagen i mål vert det vanskeleg for oss. Vi brende fleire straffer og rush åleine med keeper og greidde ikkje å henge med i returløpa våre.  Stryn kontrollerte greit kampen i land til ein solid siger 27-18.

Dette er nok årets svakaste kamp frå vår side vi må opp fleire hakk derrsom vi skal ha håp om regionsluttspel i Bergen. Einaste som får godkjent idag er Lauritz som vart toppskorar på vårt lag med 6 mål, og nemnast må også ein småsjuk Peter som laga to frekke mål i første omgang.

Desse var med: Måge, Peter 2, Lauritz 6, Sander, Hans 3, Hans Kristian, Sindre, Magnus 3, Jon Andreas 2, Kristian 1, Mikael 1,  Peter 2.