Tap mot Stryn for G-16

Postet av Gloppen Handballklubb den 12. Nov 2012

Dei ellers så seirsvante gutane frå Gloppen tapte idag mot Stryn i Firdahallen. Stuttresultatet vart 17-20 Eit imponerande stort publikum hadde benka seg for å sjå toppkampen i G-16 avdelinga mellom Gloppen og Stryn. Stryn kom best igang og leia stort sett heile førte omgang. Vi sat liksom å venta på at Glopparane skulle vakne og hadde godt håp då dei gjekk til pause og hadde henta opp leiinga til Stryn og gjekk i garderoben på stillinga 8-8.

Men det var Stryn som ville mest i denne kampen. Med stor innsats og spel på grensen fekk dei Gopparane ut av stilen, og dei fekk til veldig lite i angrep. Statestikken på utvisningane viste 0 til Gloppen og 4 til Stryn og raudt kort.

Idag mangla det både balltempo og trykk mot mål og det vart enkelt for strynegutane å stå i forsvar. Det vart heller ikkje lettare når Hans trakka over i første omgang og måtte sjå resten av kampen frå sidelinja.

No er det berre å brette opp ermane og sjå framover til neste kamp i Florø til helga. Her bør vi plukke med oss poeng skal vi henge med i toppen.

Desse var med: Håvard Magnus 1, Jon Andreas, Erlend 3, Peter 2, Kristian 1, Hans 2, Mikael 3, Magnus 4, Sander 1, Måge, Lauitz