G-18 Imponerer

Postet av Gloppen Handballklubb den 21. Okt 2012

G-16 og G-18 har de senere år haft mange sure 1 og 2 målstab til Fyllingen og gutta var revancelyste før opgøret. Den vaneligvis meget positive til tider på grænsen til det overmodige trener havde tippet 25-20 før kampen. Fyllingen havde for 14 dage siden kvalificeret sig til sparserien men har 2 spillere ude med skade.

Gutta starter med ballen og kører en kjell(aske) der Vegard Sælen bliver helt fri med keeper skorer let til stillingen 1-0. Daniel plukker Fyllingen afslutningen ankomst og 2-0. De første 8 minutter var der kun et lag på banen og stillingen var 6-1. Ingen havde forventet denne åbning på kampen. Intensiteten i forsvaret går lidt ned Fyllingen skorer 2 hurtige mål og er med i kampen 6-3. De næste 10 minutter er GHK 2-3 mål foran og begge lag presterer flot håndball. 6 minutter før pause er stillingen 10-7 og første 7 er er tilbag på banen. Perioden vindes 4-0 og huskes for millimeter precise rushpasninger fra D.J-Reed og en doppelredning som tok modet fra fyllingen spillerene.

I begyndelsen af andre omgang viser Fyllingen at de har spillet mange tøffe kamper før og henter ind GHK forspringet på 5 minutter. Kampbilledet var vendt på hovedet tekniske fejl fremme og dårlig forsvarsspil førte til stillingen 15-14. Tilskuer holder pusten og trener tager time-out. Herefter tager magic Moritz og Ørjan the Stallone Sundal ansvar og viser samspil i høj klasse. Kommer forsvaret frem ballen ind til Ørjan som med 1 til tre spillere på ryggen gang på gang klarer at få ballen forbi keeper. Bliver forsvaret inde på 6 meter er keeper chanceløs mod Moritzgård og Gåsemyr. Man må ikke glemme meget vigtige scoringer i denne tette periode af Hans Sande som lobber i det korte og Os Vereide som på mirakuløsvis skorer fra 0 grader. Rocky Aamot viser attitude og tager en skoring coast to coast da han får frimærke på sig. Gutta ser sig ikke tilbake og 15-14 bliver til 30-21. Kampens bedste for GHK var Ørjan Sundal og Alex Moritzgård efterfulgt af mange meget gode prestationer. Idag var vi gode.