God generalprøve før seriestart.

Postet av Gloppen Handballklubb den 14. Sep 2012

Herrane var i Stryn i kveld med siste treningskamp før seriestart mot Kjøkkelvik komande helg. Med Sælen bak rattet var det god stemning på veg til Stryn etter ei hard veke.  Også god stemning efter 27-16 sejer, ikke mindst over 2. omgang som vi vinder 14-5.

Edvin 4 Bjørn Magnus 2Runar Aamot 1 Ørjan 1 Vegard 3 Ole Martin 3 Alexander 2 Runar Gåsemyr 6 Jens Christian 5
Gloppen spiller bra fra starten og lejer 7-2 efter 10 min men så spiller vi forfærdeligt de næste 10 minutter og Stryn kommer på 7-6. Runar Gåsemyr har truelig bedste indsats på hø bak og scorer sit 3. Mål til 8-6. Resten af omgangen kniver lagene men Ghk beholder ledelsen hele tiden og leder 13-11 til pause. Anden del af 1. Omgang var kendetegnet af utrolig mange tekniske fejl og lidt dårlige afslutninger. Stryn spiller bra 5-1 forsvar og vi får ikke til balltempo og bliver låst ned igen og igen.
I pause aftaler vi 2 ting højere balltempo og mere tryk på rush. Dette giver pote. Roadrunner skærer gennem forsvaret i fart og afslutninger sidder i nettet hver gang. Vegard Sælen scorer 3 på rappen Ole Martin har hangtime på niveau med airjordan og vi sætter Stryn til vægs 14-5. Det er dejligt at være dansk i gloppen.