Knepent tap mot Sogndal J-16.

Postet av Gloppen Handballklubb den 7. Jan 2012

Jevn kamp til 4-4. Så vart vi for svake bakover. Etter første omgang leda Sogndal 15-11. GHK kom sterkt tilbake i 2.omgang, men dessverre vart det eit 1-måls tap.

Tett og spanande mellom GHK og Sogndal

Kjekt å spele handballkamp etter ein lang juleferie. To av dei langtidsskada var endeleg på bana igjen i korte periodar i angrep. Kampen starta bra med eit godt skudd frå Elisabeth. Fram til 4-4 var det ein jevn kamp. Så vart vi litt forsiktige i forsvar, våga ikkje heilt å ta skikkeleg tak i spelarane slik at dei kom for lett gjennom forsvaret. Dei fleste skudda gjekk i mål.Det vart for mange personlege feil som førte til at Sogndal leda 15-11 til pause.
Elise Heien Hansen med gjennombrot og skåring

2.omgang starta vi opphentinga. Periodevis stod dei veldig godt i forsvar. Jentene gjorde gode avtaler som det blei mål av. Periodevis spela vi 5-1 og tok bort midtspelaren til Sogndal. Dette førte til at Sogndal gjorde ein del feil. På stillinga 20-20 tok vi dei igjen. No vart det spennande. Kjekt med heiagjengen på tribuna. Siste delen av andre omgang var det jamn. Sogndal trekte det lengste strået, men det kunne like gjerne vore omvendt. Dessverre tapte vi 26-25.
Fantastisk kjekt å sjå Amanda tilbake på handballbana

Desse spela: Sarah Nordbø, Solgunn Alme, Marte Sunde Hjelle, Martha Sofie Eide, Elise Heien Hansen, Amanda Veiteberg, Cristine Slagstad, Ingvild Slagstad, Amalie Mundal, Elisabeth Vollstad Hansen, Ragnhild Ryssdal og Aila Seime. 8 av utespelarane laga mål i denne kampen.