​GHK-basaren 2017

Postet av Gloppen Handballklubb den 13. Feb 2017

Søndag 12. februar arrangerte GHK basar i Runnevang. Det var mykje flotte gevinsar på både hovudlotteriet og på årane. De var rikeleg med kaker og god basarstemning blant dei som møtte opp.

Takk til alle som har kome med kaker og gevinstar, og ei spesiell takk til Magne Devik som leia basaren på ein framifrå måte! Takk og til alle spelarane som har selt lodd rundt i bygdene våre. De har selt lodd for om lag 55 000 kr!

Totalt innsamla beløp er 68 590 kr. Dette er litt mindre enn i fjor, men oppmøtet på basaren var tilsvarande mindre også. Hadde gymsalen i Runnevang vore full hadde vi kanskje passert fjoråret.

Vinner av hovudgevinsten frå KA-Bygg vart Anette Støyva – Gratulerer!

Vi vil takke alle som støtta GHK med gevinstar til hovudlotteri og til basaren: KA-Bygg, Sveisen Frisør, REMA 1000, Gloppen kommune - Trivselshagen, SFE, Wagner, Din Frisør, Accontour, Glassikring, Lyslo foto, Aagård sko, Sandane omtrekking, Trucknor, Leiv Austrheim, Sandane tekstil og interiør, Ellinors hudpleie, G-sport, Pikant frisør, Sandane gullsmed, Glassmagasinet, Trebohus, Datainstituttet, Vereide blomster, Møbelringen, Luggen, Daiva, Tystad blomster, Vestoptikk, Bano, Auto-senteret, Fargerike, Chatlet, Nille, Sparebanken Sogn og Fjordane m.fl.

Ann-Kristin Hovstad, Økonominemnda i GHK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.